Блог

Васил Петров и Рут Колева се насладиха на екзотично азиатско меню

Маутай събития

В изисканата обстановка на столичния азиатски ресторант „Марлин” Рут Колева и Васил Петров присъстваха на ексклузивна презентация на огнения еликсир Маутай. Домакините бяха приготвили специално девет-степенно меню от най-изкусителните блюда в азиатската кухня, на които напитката на дипломацията в Китай бе изящен партньор. Всеки от посетителите в ресторанта вдигна наздравица с шот Маутай и коктейли забъркани от миксолога на Номад Барман – Александър Симеонов.

Традиционно китайско домакинство демонстрираха собствениците на азиатския ресторант „Марлин” г-жа Шухуей Лоу и съпругът ѝ Лаврак Хон Шао. Панирани в кокосови стърготини скариди, черни пикантни гъби, салата от водорасли и други азиатски изкушения бяха само част от великолепието, на което се насладиха гостите. Абсолютният хит в изисканата вечеря бе десертът – микс от ориз и манго в прегръдката на топъл бамбук, поднесени в бамбукова кошница джу джън лун.

Рут Колева сподели плановете си за есента, свързани с поредица от концертни изяви извън България, а Васил Петров издаде част от подготовката на грандиозното шоу Sinatra: Vegas 2, което ще се състои в зала 1 на НДК на 12-и ноември. Двамата се насладиха на Маутай коктейли с екзотичните имена Green Fire, Dragons Tears, Asian Mystery и не пропуснаха да се потопят в традициите на Китай, които повеляват 53 градусовият течен огън да се пие в шотове от 10 мл.  В наздравицата с Маутай домакинът винаги поставя чашата си по-ниско, за да демонстрира уважението си към госта.

ГАЛЕРИЯ

Свързани статии