НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НА БАЛКАНИТЕ

МАУТАЙ ЦЕНТЪР

От средата на 2019 година, на бул. Витоша №164 се намира представителният продуктов и маркетингов център за Маутай. Той успешно съчетава функциите на магазин, шоурум и бар, като в него не само можете да опитате Маутай в чиста форма, но и да изпитате същността на китайския алкохол в различни измерения чрез специално подготвени коктейли.

КАКВО ВИ ОЧАКВА

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА СПИРТНА НАПИТКА И АРТ ИЗДЕЛИЯ И СУВЕНИРИ

В Маутай център всеки посетител може не само да намери Маутай Yingbin, Маутай Prince и перлата в короната – Маутай Flying Fairy, но да опита шот или специален коктейл с напитката. В центъра ще откриете и внимателно селектирани изящни занаятчийски изделия, ръчна изработка, с високо качество: вази, керамика, порцелан, статуетки от махагон, палисандър, бронз и много други, свързани с културата на Китай и Маутай.

ПРЕДСТАВЯНЕ

МАУТАЙ ЦЕНТЪР ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Запазете представянето на Маутай център на вашето устройство. Така лесно и бързо ще можете да го споделите със своите приятели и близки, и да имате цялата нужна информация за продуктите ни на едно място. Удобно ще имате и всички данни за връзка с Маутай центъра.