Блог

Маутай Маджик шоу

Маутай събития

Една магическа вечер събра шестата по красота в света Евгения Калканджиева, носителката на титлата Мисис Баба – Дони Чачова, Кралицата на конкурса Мисис България, Вселена 2012 – Йордана Димитрова, създателката на „1 Метър Шоколад”  и „Царъ – Шоколадъ” Биляна Тодорова и ПР-експертът Ива Екимова. Дони Чачова и Йордана Димитрова не пропуснаха да усвоят някои от триковете на експертите в магията. Водеща на събитието беше Ива Екимова. Младата дизайнерка Руслана Канева също бе сред гостите на събитието.

В столичния Magic Bar илюзионистите Юри Захариев, Йордан Георгиев, Деян Чилов, Христо Голбез, оставиха без дъх зрителите на Маутай Маджик шоу.  Впечатляващи фокуси и комедиен спектакъл се сляха в едно на представянето на новия коктейл Маутай Меджик в сърцето на София. Уютният бар, в който всяка вечер талантливи фокусници посрещат гостите, отвори врати, за да обгърне в магия нощта.

Коктейли с екзотичните имена Asian Mystery и Moon Drops, приготвени от миксолозите на Nomad Barman, Нели Димитрова и Жана Вълчева, омагьосаха посетителите в Magic Bar.  Най-актуалният за сезона коктейл е елегантно съчетание от бърбън, тамаринд и Маутай. Резен портокал е финалния щрих, който активира свежия цитрусов аромат на екзотичния коктейл Маутай Меджик. Огненият микс бе в перфектен синхрон с кулинарните изкушения, приготвени от Димитър Донев. Магията на традиционната българска кухня бе допълнена от екзотиката на Азия.

ГАЛЕРИЯ

Свързани статии